Battlefield 3 krijgt dlc via Premium-abonnement

 

Uitgever EA en ontwikkelaar Dice hebben op de E3 meer details bekendgemaakt over de inhoud en de prijs van het Battlefield Premium-pakket. Zo kunnen gamers in de toekomstige uitbreiding End Game aan de slag met motoren.

Battlefield Premium gaat bijna 50 euro kosten en bestaat uit vijf expansion packs: Close Quarters, Armored Kill, Back to Karkand, Aftermath en Endgame. Spelers die het pakket aankopen, krijgen de uitbreidingen twee weken eerder dan spelers zonder Premium.

De uitbreiding Close Quarters is door PS3-gamers met een premiumabonnement al direct te spelen, terwijl deze volgende week voor Xbox 360- en pc-eigenaren beschikbaar zal komen. Ook geeft Premium toegang tot diverse exclusieve content, zoals in-game items als dogtags en camouflage. Ook kunnen alle onderdelen van eerdere uitbreidingen worden gespeeld.

Battlefield 3-ontwikkelaar Dice maakte tevens bekend dat het Aftermath-expansion pack zich na de aardbeving in de Iraanse hoofdstad Teheran afspeelt. Verder is duidelijk geworden dat de End Game-uitbreiding spelers de mogelijkheid geeft om op motoren ten strijde te trekken.