Battlefield 3-uitbreiding Armored Kill verschijnt vanaf 4 september

 

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat Battlefield 3-uitbreiding Armored Kill vanaf 4 september gefaseerd wordt geïntroduceerd. Battlefield 3 Premium-leden op de PlayStation 3 zijn op de dag van introductie als eersten aan de beurt.

In de releaseplannen van het uitbreidingspakket komen de Battlefield 3 Premium-leden eerst aan bod. De leden die op een PlayStation 3 spelen, kunnen als allereersten aan de slag, op 4 september. Een week later kunnen ook de Premium-gebruikers op de Xbox 360 en de pc de uitbreiding downloaden. PS3-gamers zonder Premium-abonnement kunnen Armored Kill vanaf 18 september kopen, terwijl de resterende Xbox 360- en pc-gamers de uitbreiding vanaf 25 september mogen spelen.

Armored Kill breidt Battlefield 3 uit met vier nieuwe speelvelden, die voornamelijk gericht zijn op gevechten met voertuigen. Om die reden zullen gamers bij die nieuwe maps ook de grootste map in de geschiedenis van Battlefield kunnen vinden. Daarnaast voegt het dlc-pakket nieuwe voertuigen toe en introduceert het de nieuwe Tank Superiority-spelmodus in Battlefield 3.

Premium-leden hoeven voor Armored Kill niet extra te betalen; de dlc maakt deel uit van het pakket waarvoor zij al een totaalbedrag van 49,99 euro hebben betaald. Overige gamers moeten op de Xbox 360 1200 Microsoft Points neertellen, of 14,99 euro op de PlayStation 3 of pc.