EA geeft gamers met PS3-versie Battlefield 3 alsnog Battlefield 1943

 

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat gamers met een PlayStation 3-versie van Battlefield 3 alsnog gratis Battlefield 1943 mogen downloaden. Die game zou oorspronkelijk al bij BF3 zitten, maar EA kwam die belofte bij de release niet na.

Electronic Arts beloofde in juni dat gamers die een PS3-versie van Battlefield 3 zouden kopen, gratis Battlefield 1943 zouden krijgen. Toen de game echter in de winkels lag, was er geen spoor van Battlefield 1943, hetgeen EA op een class-action-aanklacht kwam te staan. De uitgever lijkt in allerijl een oplossing te hebben bedacht, want Europese PS3-gamers die in het bezit zijn van Battlefield 3, kunnen vanaf zaterdag 26 november gratis Battlefield 1943 downloaden.

Gamers die in het bezit zijn van de PS3-versie van Battlefield 3 en die Battlefield 1943 willen downloaden, kunnen vanaf 26 november een voucher aanvragen. Daarvoor moeten zij eerst hun Online Pass hebben geactiveerd voor Battlefield 3. Daarna moeten zij met hun Origin-id op 1943redemption.battlefield.com inloggen en aangeven in welk deel van de wereld zij gamen. Daarop ontvangt de gebruiker een voucher, die in de PlayStation Store kan worden ingeruild tegen een gratis versie van Battlefield 1943.